Gratis Babyspullen

Gratis BabyBox voor ouders! Gratis babydoos

Gratis BabyBox aanvragen Zoek je een leuke gratis babydoos voor je kindje. Vraag dan de gratis BabyBox aan. Deze babydoos word je cadeau gegeven door Ouders van Nu en is een onderdeel van de ZwangerBox die je krijgt als je in verwachting bent. De BabyBox is er voor aanstaande ouders en voor jonge ouders die net een baby'tje hebben gekregen. In de babydoos zitten gratis babyspullen die je gratis krijgt van diverse bekende merken zoals Pampers en Naïf. Deze gratis babydoos krijg je in samenwerking met Albert Heijn en het blad Ouders voor Nu. Je kan dan ook een proefnummer verwachten van dit blad voor jonge vaders en moeders.

Albert Heijn heeft een mooi babyprogramma en ook een eigen merk met babyproducten en omdat onder jouw aandacht te brengen. Kan je deze babydoos die van oorsprong bij Ouders van Nu vandaan komt afhalen bij een Albert Heijn van je eigen keuze. Albert Heijn stopt ook babycadeautjes in de BabyBox zoals billendoekjes en badschuim. Of je krijgt waardebonnen waarmee je babyproducten gratis kunt kopen in een Albert Heijn supermarkt.

Gratis BabyBox voor ouders! Gratis babydoos

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren van Ouders voor NU en Albert Heijn


Wat kan je verwachten van de BabyBox

 1. Wat zit in de BabyBox:
 2. Laten we als eerst voorop stellen dat de inhoud per keer anders is. Je ontvangt dus nooit dezelfde babydoos. Heb jij al eerder bij een eerste of tweede bevalling een babydoos gehad dan kan het zomaar zijn dat je bij de laatste keer een totaal nieuwe samenstelling krijgt. Ook de diverse babymerken die in de babydoos zitten kunnen verschillen. Hoewel we de laatst bekende producten in de babydoos beschrijven. Kan jouw babydoos een totaal andere verdeling hebben.


   In het kort :
  • Inhoud verschilt per periode en per babydoos.
  • Op elk moment kan de samenstelling van de BabyBoxen veranderen.
  • Wat in vorige BabyBoxen heeft gezeten kan in de volgende niet zitten.
  • Aan de onderstaande beschreven producten kan geen rechten ontleent worden.

 3. Waardebon Albert Heijn :
 4. In de BabyBox tref je een waardebon aan. Met deze waardebon kan je uit het assortiment babyspullen van Albert Heijn eigen merk een badschuim kopen. Deze is speciaal geschikt voor de tere babyhuid en ph-neutraal.

   In het kort :
  • Waardebon Albert Heijn badschuim.

  Gratis Naïf Billendoekjes
 5. Naïf Billendoekjes :
 6. De billendoekjes van Naïf zijn verantwoord en denken aan het milieu en dus de toekomst van je baby. Om je kennis te laten maken met Naïf ontvang je een pakje billendoekjes gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

   In het kort :
  • Naïf babymerk met een verantwoorde toekomst in beeld.

 7. Babyhapje Albert Heijn eigen merk :
 8. Als je baby vier maanden is kan je overstappen van flesvoeding naar babyvoeding. Dit zijn meestal hapjes van groenten en fruit. Albert Heijn denkt daar aan en stopt in de BabyBox een potje met groenten dat je vanaf de vierde maand aan je baby kunt geven. De smaak kan wisselen per BabyBox.

   In het kort :
  • Babyhapje uit het eigen merk van Albert Heijn.

  Gratis Fruithapje van Organix
 9. Fruithapje van Organix :
 10. Organix is een biologisch tussendoortje dat al geschikt is vanaf de leeftijd van vier maanden. Het fruithapje dat je krijgt kan je gaan geven vanaf 6 maanden aan je baby. Het hapje is van biologisch fruit en verantwoord om te geven. Er zitten geen additieven in of toegevoegde suikers. Dit fruithapje kan een gezond tussendoortje zijn voor je kleintje. Ook bestaat het assortiment uit nog meer snacks en andere verantwoord snoepgoed. Meestal voor de wat grotere kindjes. Organix wil dat je kennis maakt met hun product.

   In het kort :
  • Fruithapje van biologisch fruit.

 11. Sudocrem miniatuur :
 12. Wie kent het niet sudocrem voor een schrale huid. De crème of zalf is geschikt voor de tere babybillen. Je kan deze zalf gebruiken tegen luieruitslag. De tube is in een handig meeneem formaat en past in iedere luiertas.

   In het kort :
  • Mini-formaat sudocrem tegen luieruitslag.

 13. Nog meer gratis babyspullen :
 14. Naast het bovenstaande kan er nog meer in de BabyBox zitten. Nogmaals dit kan per keer verschillen. Hieronder staan enkele gratis babyspullen die ook in de BabyBoxen hebben gezeten.

   In het kort :
  • Miniatuur van Elmex peutertandpasta.
  • Kekmama proefnummer.
  • Proefverpakking Pampers luiers.
  • Proefmonster van Inoli badolie.
  • Kant-en-klare PyjamaPapjes.
  • Diverse baby proefmonsters.
  • Babysokjes.
  • Folders en kortingsbonnen o.a. Center Parcs.

Vraag en antwoord BabyBox

Tot wanneer vraag je de BabyBox aan?

Wanneer haal ik de BabyBox op?

Van wie krijg je de BabyBox?


Zoek en vind meer baby-info

Gratis babydozen van
Alle Babydozen.net van NL staan hier!
Gratis babyspullen aanvragen
Terug naar alle gratis babyspullen!


Nog meer babydozen en gratis babyspullen

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren Zwangerdoos
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis BabyBox voor ouders! Gratis babydoos
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis blije doos Wij babypakket
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis Kruidvat BabyTas voor Mama
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis Hoogvliet babydoos aanvragen
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.