Gratis Babyspullen

Gratis blije doos Wij babypakket | Gratis babydoos

Gratis blije doos aanvragen Ben je zwanger dan feliciteren we je alvast met de blijde verwachting. Wanneer je zwanger bent is dat natuurlijk een bijzondere tijd. Je kindje groeit in je buik en vol verwachting kijk je uit naar de komst van je baby. Of je nu een eerste kindje krijgt of het is je derde, elk nieuw kindje is een blije verwachting en een wonder. Daarom geven ook zoveel bedrijven en supermarkten een mooie babydoos cadeau aan nieuwe ouders en ouders die zwanger zijn. Wil jij ook zo'n mooie babydoos dan kan je bij WIJ een mooi babypakket helemaal gratis bestellen. In dit WIJ babypakket zit de blije doos en je krijgt mooie babymutsjes gratis. Alles wat je bij dit mooie babygeschenk krijgt kost je dan ook helemaal niets. Het enige dat je nog moet doen is je aanmelden en daarna ophalen.

De blije doos

De blije doos is een babydoos dat je ontvangt wanneer je het WIJ cadeau babypakket aanvraagt. De blije doos is een grote kartonnen doos gevuld met allerlei gratis babyspullen. Bomvol verrassingen en informatie met tips over zwanger zijn. Deze blije doos kan je kosteloos ophalen bij een Prénatal winkel. Dat een winkelketen is voor ouders met zwangerschapspositiekleding, kraamartikelen, babykleding, kinderwagens, babyspeelgoed, babyflesjes, drinkbeker, kinderstoelen, luiertassen, spulletjes voor je maxi-cosi en nog veel meer. In deze babywinkel haal jij dus deze grote sample babydoos op wanneer jij in het bezit bent van een mailtje waarmee je de blije doos kunt ophalen. Je kan dan meteen kijken of er leuke aanbiedingen zijn in deze babyshop. Want je vindt ook een kortingsbon voor de Prénatal in de sample babydoos.

Gratis blije doos Wij babypakket aanvragen

Gratis blije doos


Wat kan je verwachten van de blije doos

 1. Wat zit in de blije doos:
 2. Zoals je wellicht in andere artikelen gelezen hebt over babydozen dat de inhoud en de vulling nog wel eens kan verschillen met de vorige keer. Is dat ook zo met de blije doos. De samenstelling is elke keer anders al kan je wel van een paar dingen uitgaan zoals dat er altijd gratis babyspullen inzitten. Maar welke dat precies zijn en hoe de babyproducten zijn samengevoegd blijft altijd een verrassing totdat je de cadeaudoos hebt opgehaalt. Pas als je deze unboxed zie je al jouw babycadeaus. Hoe dan ook blije doos wilt een gelukkige moeder en een gelukkige baby. Dus je zult zien dat de gratis babyspullen de moeite waard zijn. Aanvragen kan je via de website van www.blijedoos.nl


   In het kort :
  • Pas als je deze unboxed zie je al jouw babycadeaus.
  • Het blijft een verrassing wat in de grote doos van blije doos zit.
  • De samenstelling kan per keer verschillen.
  • Aan de omschreven producten kan geen rechten ontleent worden.

  Gratis Pampers luiers
 3. Luiers van Pampers :
 4. De naam van de blije doos verraad het al. Een blije moeder en een blije baby is het doel van het WIJ cadeaupakket. Daar hoort natuurlijk ook een pak Pampers bij. Want welke moeder wordt nu niet blij van een gratis pak luiers. Ook Pampers streeft naar blije baby's en geeft daarom een volledig pakket met newborn luiers cadeau zodat ze met plassen en poepen nog steeds blije baby's zijn. In het pakket zitten 22 luiers waar je ruim drie tot vier dagen meedoet. Vooral in de beginperiode wanneer de darmpjes nog op gang moeten komen is dit pakket luiers een uitkomst. Wanneer je een pak luiers van Pampers gaat kopen ben je tussen de 3 en 4 euro kwijt. Dat krijg je nu maar mooi als geschenk van de blije doos.


   In het kort :
  • Pakket 22 newborn luiers in maat 1

  Gratis Pampers Billendoekjes
 5. Pampers Billendoekjes :
 6. Maar Pampers geeft meer! Naast de gratis luiers krijg je ook een miniverpakking billendoekjes. Met deze billendoekjes veeg je heel gemakkelijk de babybillen schoon wanneer jij gaat verschonen. Het assortiment van Pampers is groter dan alleen maar luiers. Zo hebben ze ook diverse billendoekjes en luierbroekjes. Welke vader of moeder wordt er nu niet blij van Pampers.


   In het kort :
  • Proefpakket billendoekjes van het bekende babymerk Pampers.

  Gratis Pampers kortingsbon
 7. Cadeau-envelop met een Pampers waardebon :
 8. Ontvang een cadeau-envelop van Pampers geheel in de stijl van de Nijntje blije doos. De kleurtjes die op de blije babydoos staan worden ook gebruikt in deze enveloppe wat het extra vrolijk maakt. Wat zit er in de envelop: een kortingsbon van maar liefst 40% op de aankoop van Pampers op de webshop of bij Prénatal. Maar wist je dat wanneer je lid wordt op pampers je zelfs 50% korting kan krijgen op je Pampers. Deze korting kun je toepassen op de luierserie Harmonie Multipack en Premium Protection (maat 1 t/m 3).


   In het kort :
  • Kortingsbon van 40% voor Pampers.

  Gratis Philips Avent flesje voor flesvoeding
 9. Philips Avent flesje voor flesvoeding :
 10. Philips Avent heeft voor ouders en baby's innovatieve producten die het grootbrengen van kindertjes een stuk gemakkelijker maakt. Met het flesje van Philips Avent kan je flesvoeding geven. Dit kan elke merk flesvoeding zijn dat jij verkiest. Maar ook kan je moedermelk kolven waarvoor dit flesje ook uitermate geschikt is. Heb je weinig tijd of ben je aan het werk en je wilt toch graag moedermelk geven. Dan kan je dit gratis drinkflesje hiervoor gebruiken, er is een extra borstkolfset te koop die op het flesje past. Je krijgt in de blije doos een kleinformaat maar er zijn ook grotere maten te koop van de Philips Avent drinkfles.


   In het kort :
  • Drinkfles voor babymelk van Philips Avent.

  Gratis Nijntje knuffel bijtring
 11. Nijntje knuffel bijtring :
 12. Dit is het absolute topcadeau dat je aantreft in de blije doos. Nijntje is het thema van deze doos waar elke moeder heel vreugdevol van wordt. Maar dat er ook een Nijntje cadeau wordt gegeven is wel heel heuglijk. De Nijntje die je ontvangt is in een bijtring vorm en van een gebreid green knit stofje dat superzacht aanvoelt. De Nijntje rammelaar is gemakkelijk door de baby vast te houden en maakt een geluid wanneer je deze beweegt dat de baby stimuleert tot kijken en bewegen. Deze Nijntje komt uit een lijn van nog meer soorten Nijntjes. Zo is er ook een muziek doosje, een knuffeldoekje, een trilfiguur, een ringrammelaar en een muziekmobiel verkrijgbaar in deze mintgroene geknitte stijl.


   In het kort :
  • Rammelaar en bijtring van Nijntje.

 13. Sudocrem miniatuur en zakje badolie :
 14. In de blije doos zitten twee proefmonsters van bekende babyverzorging. Deze babyverzorging kan je gebruiken tegen uitslag op babybilletjes of de babyolie kan direct op de huid of in bad gebruikt worden. Voor een zijdezacht babyhuidje. De babyolie kan je ook voor jezelf gebruiken.


   In het kort :
  • 2 proefmonsters Sudocrem en Inoli badolie.

 15. Nog meer gratis babyspullen :
 16. De bovenstaande babyspullen zijn echte toppers. Maar je krijgt nog meer leuke spullen waar je gelukkig van wordt. Zo kan je nog diverse samples verwachten van topproducten die handig zijn als je bevallen bent. Hieronder staan nog enkele topmerken die je kunt verwachten in jouw blije cadeaupakket.

   In het kort :
  • Always - sample maandverband voor na je zwangerschap.
  • Dettol schoonmaakdoekjes - hygiënisch schoon.
  • Babymuts van bekend kindermerk Tumble 'N Dry.
  • Blik bier van Bavaria alcoholvrij.
  • Informatiefolders en waardebonnen van bijvoorbeeld bungalowvakanties.
   Dit zit onregelmatig in de blije doos :
  • Zeeppomp gevuld met Dettol.
  • Nijntje producten zoals een slab of speen.
  • Proefnummer WIJ jonge ouders.
  • Babycrème Zwitsal of ander merk.
  • Spuugdoek, rompert of sokjes.

Vraag en antwoord blije doos

Tot wanneer vraag je de blije doos aan?

Waar haal ik de blije doos op?

Van wie krijg je de blije doos?

Krijg je ook gratis blije babymutsjes?

Krijg je ook een abonnement op WIJ jonge ouders?


Zoek en vind meer baby-info

Gratis babydozen aanvragen
Alle Babydozen.net van NL staan hier!
Gratis babyspullen aanvragen
Terug naar alle gratis babyspullen!


Nog meer babydozen en gratis babyspullen

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren Zwangerdoos
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis BabyBox voor ouders! Gratis babydoos
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis blije doos Wij babypakket
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis Kruidvat BabyTas voor Mama
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis Hoogvliet babydoos aanvragen
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.