Gratis Babyspullen

Gratis Hoogvliet Babydoos aanvragen | Gratis Babyspullen

Gratis Hoogvliet Babydoos aanvragen De Hoogvliet supermarkt bestaat als sinds 1968 en heten lang geleden Cash & Carry. Echter heeft de eigenaar Leen Hoogvliet 1974 besloten om de Hoogvliet's, Hoogvliet te noemen. Sinds die tijd bediend deze supermarkt al de consumenten. Je kunt dan ook filialen vinden in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland en belangrijk om te weten is of je in het folderverspreidingsgebied woont van een Hoogvliet. Want alleen dan kom je in aanmerking voor een babypakket van Hoogvliet. Ook Hoogvliet heeft voordeelmerken. Zoals Bumblies en Bonbébé. Deze merken kom je ook tegen in andere supermarkten zoals Plus, Dirk, Coop, Jan Linders, enzovoort. Bumblies en Bonbébé zijn een goedkoop alternatief voor de duurdere a-merken babyvoeding en vooral luiers.

Welkom op de Wereld babypakket

Bonbébé is een babymerk dat biologische babyhapjes maakt, maar ook babyverzorging kan je vinden van dit merk zoals luiers en billendoekjes. Dit is een voordeelmerk dat je ook in het babypakket van de Hoogvliet tegenkomt. Ook Bumblies heeft een assortiment met voordelige luiers en billen poetsdoekjes. Maar ook Bumblies babyolie of badschuim tref je aan in de supermarkt. Dit zijn producten en hapjes waar je kindje zielsgelukkig van wordt. Verantwoorde hapjes of pap kan je uitproberen in het babypakket van Hoogvliet. Leuke van dit babypakket is dat het met je meegroeit. Voor elke leeftijd heb je een waardebon waar je gratis babyspullen voor kunt kopen.

Gratis Albert Heijn babydozen! Gratis babydoos

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren van Ouders voor NU en Albert Heijn


Wat kun je verwachten van de Hoogvliet babypakket

 1. Voor wie is de gratis Hoogvliet babydoos?
 2. Belangrijk is, om te weten of er een Hoogvliet in de buurt zit. Maar dat is nog niet voldoende want het is ook belangrijk dat jij de Hoogvliet folder in de brievenbus krijgt. Nu denk je misschien ik heb een Ja/nee sticker op de deur en ontvang je geen reclamefolders. Dan is het zaak na te gaan of je in het postcodegebied woont waar de folders verspreidt worden. Want valt jouw stad, dorp of streek hier niet onder. Dan heb je pech en kan je dit babycadeau voor kersverse ouders niet krijgen. Tip: je kunt altijd bij de buren informeren als zij wel het folderpakket accepteren en of er een Hoogvliet folder tussenzit. Zit die ertussen. Vraag dan dit spannende en lieve babypakket aan.


   In het kort :
  • Je moet in het folderverspreidingsgebied wonen.
  • Woon je niet in de buurt dan heb je geen recht op dit babypakket.

  Gratis Hoogvliet voordeelboekje baby

 3. Wat is de babydoos van Hoogvliet?
 4. De Hoogvliet babydoos is geen traditionele babydoos zoals we die kennen met gratis babyspullen erin. Nee de Hoogvliet babydoos is helemaal geen babydoos. Het is een babypakket dat bestaat uit een envelop met daarin een waardebon boekje. Deze waardebonnen kan je al naar gelang de leeftijd van je baby inleveren voor gratis producten die passen bij de leeftijd van je nieuwe kindje. Dit babypakket kan je aanvragen bij je eerste kindje maar ook bij je tweede of vierde. Hoevaak je zwanger bent maakt niet uit. Hoogvliet maakt alle nieuwe mama's blij. Zolang je maar in de buurt woont.


   In het kort :
  • Het Hoogvliet babypakket bestaat uit een envelop met waardebonnen.
  • In de Hoogvliet envelop zitten extra gratis babycadeaus.

 5. Luiers maat 1 en 4 van Bumblies:
 6. Gratis Hoogvliet Bumblies luiers

  Hoogvliet doet niet lullig over de luiers en geeft je maar liefst twee pakken luiers. Daar worden moeder en baby dolgelukkig van. De maten haal je op wanneer dat nodig is. De eerste bon voor maat 1 heb je meteen al nodig voor newborns. Maar maat 4 kan ook later als je baby een paar maanden is. De leeftijd en gewicht staat op de verpakking dus als je baby een bepaald gewicht heeft gehaald bij zuigelingenzorg dan weet je wanneer je dit kan ophalen. Wil je alle luiers meteen hebben? Ook dan ben je welkom bij Hoogvliet.


   In het kort :
  • Volwaardig pak luiers 20 stuks maat 1.
  • Tweede pak luiers 20 stuks maat 4.

 7. Eten voor baby's van Bonbébé :
 8. Gratis Eten voor baby's van Bonbébé

  Je krijgt voor maar liefst drie fases in het leven van je pasgeboren babyhapjes van Bonbébé. Bonbébé maakt biologische verantwoorde babyvoeding dus dat kan je gerust geven. Diverse maaltijden en fruithapjes behoren tot het assortiment. De hapjes die jij met de 3 waardebonnen krijgt zijn. 1. Fruithapjes van Bonbébé, de smaak kan jezelf uitzoeken. Dit hapje is vanaf 6 maanden. 2. Bonbébé maaltijd voor 8 maanden. Ook hier kan je zelf de smaak uitzoeken zoals rijstschotel met kip of vispotje. 3. De laatste maaltijd die je voor je dreumes krijgt is vanaf 1 jaar. Deze maaltijd is een bord pap. Je krijgt namelijk een pak Bonbébé ontbijtpap voor 1 jaar oud. Deze pap is wederom gemaakt van biologische ingrediënten en granen. Ook krijg je nog een diksap die je kunt geven vanaf 6 maanden.


   In het kort :
  • 6 maanden: Fruithapjes van Bonbébé.
  • 6 maanden: Diksap van Bonbébé.
  • 8 maanden: Bonbébé maaltijd.
  • 12 maanden: .Bonbébé ontbijtpap

 9. Bumblies Billendoekjes en Toetenboeners:
 10. Toetenboeners en Billendoekjes zijn doekjes om schoon te maken. De billendoekjes lijken ons duidelijk en zijn om de babybillen schoon te vegen. De schattige toetenboeners laten zich ook raden en zijn doekjes om bijvoorbeeld tijdens het eten de toet schoon te maken. Je krijgt van elke versie 1 pak met schoonmaakdoekjes handig voor in de kraamperiode.


   In het kort :
  • Bumblies Billendoekjes.
  • Bumblies Toetenboeners.

 11. Samengevat :
 12. Hier is echt met liefde over nagedacht. Want het is een bijzonder babypakket. Zou je alle producten die je voor niks krijgt in een kartonnen doos gooien dan heb je ook een babydoos. Maar de Hoogvliet heeft anders besloten en dit is ook veel milieubewuster. Zo heb je geen papieren box die je misschien weggooid en de hapjes en pakketjes die je niet wilt gebruiken, die haal je gewoon niet op. Al zien wij niks overbodig in dit pakket en kan iedere ouder dit in de kraamtijd wel gebruiken. O ja in de envelop zit ook nog een cd met kinderliedjes van de dier knuffel mascottes die in de winkel staan. Leuk voor later of als je van zingen samen met je baby houdt.


   In het kort :
  • Milieubewust en verantwoord babypakket.

Vraag en antwoord Hoogvliet babypakket

Wanneer haal je de Hoogvliet babypakket op?


Zoek en vind meer baby-info

Gratis babydozen aanvragen
Alle Babydozen.net van NL staan hier!
Gratis babyspullen aanvragen
Terug naar alle gratis babyspullen!


Nog meer babydozen en gratis babyspullen

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren Zwangerdoos
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis BabyBox voor ouders! Gratis babydoos
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis blije doos Wij babypakket
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis Kruidvat BabyTas voor Mama
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis Hoogvliet babydoos aanvragen
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.