Gratis Babyspullen

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren Zwangerdoos

Gratis ZwangerBox aanvragen Ben je zwanger of in blijde verwachting dan zoek je natuurlijk naar leuke zwangerdozen voor zwangeren. De ZwangerBox is zo'n zwangerdoos die je gratis kunt aanvragen. In deze zwangerdoos zitten allerlei prettige spulletjes die handig zijn tijdens je zwangerschap en een uitkomst zijn voor je kleintje nadat je bevallen bent. De ZwangerBox is een onderdeel van het Ouders voor nu cadeaupakket dat je in samenwerking met de Albert Heijn kunt ophalen bij deze supermarkt. Albert heijn trakteert en feliciteert zwangere vrouwen ook en in de zwangerschapsbox vind je ook cadeautjes van Albert Heijn.

Al meer dan 50 jaar bestaat Ouders voor Nu tijdschriften en ze geven ook magazines uit zoals het tijdschrift Ouders voor Nu voor jonge ouders. Naast dat ze een tijdschrift uitgeven hebben ze ook een toffe App voor jonge ouders in zowel Android als voor de Apple phones en ze hebben een online webshop waar je babyproducten kunt kopen en andere artikelen voor grotere kinderen zoals peuters en kleuters. Het blad verschijnt 12 keer per jaar en in het blad staan actuele artikelen over zwanger zijn, verhalen van vrouwen die zwanger willen worden, hoe het is om te bevallen of tips over de bevalling en deskundige artikelen en tips over opvoeding en over de groei van kinderen. Je kan dan ook in de ZwangerBox een exemplaar verwachten van dit blad.

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren van Ouders voor NU en Albert Heijn

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren van Ouders voor NU en Albert Heijn


Wat kan je verwachten van de ZwangerBox

 1. Gratis abonnement op Ouders voor Nu :
 2. Voordeel van de ZwangerBox is dat je niet één maar twee keer een mooie babydoos cadeau krijgt. Maar naast dat je deze twee cadeauboxen krijgt. Ontvang je ook een abonnement op het tijdschrift Ouders voor Nu. Dit abonnement duurt minimaal 1 jaar lang want tot dat je baby 1 jaar oud is ontvang je elke maand dit aangename babymagazine gratis in de brievenbus. In dit magazine vind je naast allerlei handige advertenties voor mooie gratis babyspullen of goedkope babyproducten, artikelen over hoe het is om jonge kinderen te hebben. Je leest verhalen van andere vaders en moeders hoe zij hun kindje opvoeden of hoe zij de zwangerschap hebben ervaren. Aparte woonsituaties of bijzondere gezinnen worden door mensen en hun kroost met je gedeeld.


   In het kort :
  • Tot en met je baby 1 jaar oud is ontvang je Ouders voor Nu magazine.
  • Bomvol aardige en ontroerende verhalen van jonge ouders voor jonge ouders.
  • Aantrekkelijke advertenties die passen bij je gezinssituatie.
  • Deskundig advies en tips over opvoeding en groeien van je kind.

 3. Ouders voor Nu voordeelpas :
 4. Wanneer jij de ZwangerBox voor Zwangeren gratis aanvraagt krijg je ook een Ouders voor Nu voordeelpas. Hiermee heb je recht op kortingen wanneer jij iets besteld bij de aangesloten babywebshops. Totaal zijn er meer dan 60 webshops waar je kunt shoppen met deze Ouders voor Nu voordeelpas. Zit er in jouw Zwangerdoos geen voordeelpas dan kan je die ook aanschaffen voor slechts € 14,95. Je ontvangt dan flinke kortingen op je gehele babyuitzet, kinderkleding of babykleding en ook interessante spullen voor in en rondom het huis. Ook krijg je aanbiedingen, kortingscodes opgestuurd en exclusieve kortingen bij o.a. Center Parcs, Hema.nl, Wehkamp en C&A.nl.


   In het kort :
  • Ouders van Nu voordeelpas geeft korting op heel veel babyspullen.
  • De Ouders voor Nu voordeelpas kost je slechts € 14,95.

 5. Ouders voor Nu website :
 6. Zwangerschapskalender Ouders van Nu

  De website van Ouders voor Nu is super interessant voor jonge ouders en mensen die graag zwanger willen worden. Er wordt uitgebreid ingegaan op de kinderwens, wanneer neem je een tweede kind, is je lichaam klaar voor een zwangerschap, tips hoe je sneller zwanger kunt worden, maar ook onderwerpen zoals homoseksueel ouderschap of als hij geen kinderen wil, maar jij wél, worden niet uit de weg gegaan. Je kunt een zwangerschapskalender bekijken waarop je precies kunt zien hoe groot je kindje is in welke week van je zwangerschap of als je nog geen naam weet vind je een overzichtelijke namengids zoals "Dit zijn de populairste babynamen ter wereld".


  Goed om te weten: De zwangerschapskalender kan je ook downloaden in een App. Je hebt dan altijd op je smartphone bij je hoe groot je kindje is. Geïllustreerd met prachtige foto's zie jij precies in welke groeifase je baby zich begeeft. Ben jij zo blije met je aanstaande baby dan wil je vast wel elke dag, altijd en overal checken hoe groot je baby gegroeid is.


   In het kort :
  • Ouders van Nu heeft een complete zwanger en jonge ouders website.
  • Zeer divers aanbod van artikelen en beschreven onderwerpen.
  • Handige tips en tools voor en over zwanger worden en zwanger zijn.
  • Een van de uitgebreidste portals voor jonge ouders en zwangeren.
  • Zwangerschapskalender Ouders van Nu

 7. Gratis ZwangerBox :
 8. Naast dat je heel veel voordeel ontvangt en lid wordt voor niks van een toonaangevend magazine voor jonge vaders en/of moeders draait het natuurlijk om dit mooie zwangergeschenk. Een mooie Zwangerdoos die je kunt verkrijgen bij Ouders voor Nu en dat je kunt afhalen bij de Albert Heijn. Wil je deze zwangerdoos hebben dan moet je als eerste je uitrekendatum kennen. Dit mag de datum zijn die de dokter voor je heeft uitgerekend maar je kunt ook zelf een inschating maken. Zolang je maar een beetje weet wanneer je zwanger bent geworden en wanneer het babytje negen maanden later verwacht wordt geboren te worden. Ben je eenmaal bekend met deze verwachte geboortedatum dan vraag je de zwangerschapsbox, bomvol cadeautjes voor je zwangerzijn, aan.


   In het kort :
  • Vraag gratis aan wanneer jij je uitrekendatum kent.
  • De ZwangerBox is een cadeaubox voor zwangeren.
  • Ben jij niet (meer) zwanger dan kan je de Zwangerschapsdoos niet aanvragen.

 9. Wat is de inhoud van de ZwangerBox :
 10. Gratis Ouders van Nu magazines

  Als eerste moet je weten dat de inhoud van de ZwangerBox kan verschillen. Heb jij al in een eerdere zwangerschap deze babydoos aangevraagd. Dan is het niet met zekerheid te zeggen of je weer precies dezelfde inhoud krijgt als de vorige keer. De ZwangerBox wordt namelijk gesponsord door een aantal babymerken en de ene keer doen die wel mee en een andere keer niet. Een van de vaste sponsors is in ieder geval tot heden Pampers. Je kan dan ook babyproducten verwachten van het merk Pampers in bijvoorbeeld een pak luiers voor newborns. Meestal is dat maatje 1. Maar ook wanneer Pampers niet de gratis luieractie in de Zwangerdoos zou sponsoren zoekt Ouders van Nu wel een nieuwe sponsor voor een gratis pak luiers in de doos want er zijn nog genoeg andere a-merken luiers te koop. We vermelden dan ook niet wat in de zwangerschapsbox zit maar wat er ooit in een ZwangerBox heeft gezeten. Je moet je maar laten verrassen wat van de onderstaande producten wel of niet in jouw toekomstige Zwangerschapsdoos zal zitten.


   Inhoud ZwangerBox :
  • Pak luiers voor newborns maar 1 - Pampers.
  • Magazine Ouders voor Nu.
  • Magazine special Zwanger van Ouders voor Nu.
  • Difrax speentje voor je baby.
  • Videoland welkomstgeschenk en kortingsbon.
  • Waterwipers verantwoorde billendoekjes.
  • Pakje baby lotiondoekjes ook voor de bips.
  • Een Bol.com hydrofiele doek van Albert Heijn.
  • Kraambezoekboekje waar mensen iets moois in kunnen schrijven.
  • Naif proefmonster met creme voor je huid.
  • Waardebon zoogkompressen gratis ophalen bij AH.
  • Diverse folders en kortingsbonnen.
  • Blikjes alcoholvrije biertjes diverse merken.
  • Zwitsal producten zoals zinkzalf en babydoekjes.
  • Zuigflesje voor babyvoeding diverse merken.


 11. Gratis BabyBox :
 12. Nog een gratis cadeautje van Ouders van Nu want naast dat jij een zwangerschapsdoos krijgt, krijg je ook een babydoos. Deze BabyBox is voor na je bevalling. Wil je meer weten over deze BabyBox lees dan verder wat de beschrijving is op Gratis-babyspullen.nl.


   In het kort :
  • Ontvang twee bozen de zwangerschapsbox en de BabyBox.

Vraag en antwoord BabyBox

Tot wanneer vraag je de ZwangerBox aan?

Wanneer haal ik de ZwangerBox op?

Is de ZwangerBox gratis?


Zoek en vind meer baby-info

Gratis babydozen van
Alle Babydozen.net van NL staan hier!
Gratis babyspullen aanvragen
Terug naar alle gratis babyspullen!


Nog meer babydozen en gratis babyspullen

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren Zwangerdoos
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis BabyBox voor ouders! Gratis babydoos
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis blije doos Wij babypakket
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis Kruidvat BabyTas voor Mama
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis Hoogvliet babydoos aanvragen
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.