Gratis Babyspullen

Gratis Kruidvat BabyTas voor Mama | Gratis babydoos

Gratis Kruidvat babypakket aanvragen Kruidvat is al sinds 1975 een drogisterij en voordeelwinkel waar iedereen wel eens zijn aankopen doet. Bekend geworden met het eigen product de Kruidvat natuurcosmetica in de bruine flessen heeft het eigen merk zich standvastig verder uitgebreid tot aan een voordelig baby-assortiment. Met het voordelige eigen merk biedt Kruidvat voor alles wel een goedkoop alternatief. Ook wat betreft babyspullen en mama producten doet Kruidvat niet onder voor welke andere drogisterij dan ook. Kruidvat wil daarom graag zwangeren vrouwen en jonge moeders die pas zijn bevallen kennis laten maken met hun assortiment babyspullen en de voordelige luiers die in de schappen ligt.

Kruidvat Baby & Mama Tas

De Kruidvat Baby & Mama tas is zo'n item waarmee zwangeren en aanstaande moeders verleid worden om kennis te maken met de Kruidvat babyspullen. In deze babytas zitten gratis babyspullen die in geen enkele babyuitzet zullen misstaan. Praktische babyverzorging die elke jonge moeder tijdens haar kraamperiode wel kan gebruiken. Maar wat moet je daar dan voor doen? Ben je verplicht tot bepaalde aankopen of moet je een voordeelkaart hebben voor dit gratis babypakket van Kruidvat? Hieronder geven we antwoord op alle vragen die je kunt hebben over dit superleuke babycadeau voor pasgeborene en hun vader en/of moeder.

Gratis Albert Heijn babydozen! Gratis babydoos

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren van Ouders voor NU en Albert Heijn


Hoe kom je aan een Kruidvat babytas van

 1. Hoe werkt de aanvraag van de Kruidvat Babytas:
 2. Om de gratis Kruidvat babytas te kunnen verkrijgen dien je een aantal stappen te doorlopen om je aanvraag te realiseren. Als eerste heb je een Kruidvat Voordeelkaart nodig. Gelukkig is deze gratis en kan je die bij de kassa of online aanvragen. Daarna dien je nog wel je Kruidvat voordeelkaart te registreren. Je maakt dus als het ware een inlogaccount aan op de Kruidvat website www.kruidvat.nl. Is je kaart eenmaal geregistreerd dan kan je nadat je bent ingelogd in "Jouw Profiel" je kinderen opgeven. Wanneer je een uitrekendatum hebt kan je ook de toekomstige kinderen opgeven. Daarna kan je via www.kruidvat.nl/babyaanmelden je nog ongeboren kindje aanmelden voor het gratis babypakket. Je wordt dat automatisch herleid naar je profiel waar jij je toekomstige kindje kan opgeven.


   In het kort :
  • Zorg dat je een Kruidvat voordeelkaart hebt.
  • Zorg dat je Kruidvat voordeelkaart geregistreerd staat.
  • Maak een profiel aan met je kinderen, toekomstige kinderen.
  • Je moet je uitrekendatum kennen.

  Gratis Kruidvat shopper pip style

 3. Leuke Pip-style shopper :
 4. De shopper waarin de gratis babyspullen zitten is al een feestje om te krijgen. De fantastische Pip-style met rood, roze, turquoise en mintgroene kleurtjes passen in iedere babykamer en elke babyuitzet. De shopper heeft een fijn formaat waarin je flink wat boodschappen kan stoppen. Maar ook als een bewaartas voor bijvoorbeeld babykleding kan de tas handig dienen. Zelfs zonder alle Kruidvat babyspullen is dit al een leuk babycadeau op zich.


   In het kort :
  • Handige babyshopper in fijne kleurtjes.

  Gratis Kruidvat eigen merk luiers

 5. Kruidvat eigen merk luiers :
 6. De luiers van de Kruidvat zijn echt goedkoop. Het pak luiers dat Kruidvat je cadeau doet kost normaal gesproken €2,99. In dit pak zitten 20 luiers waar je tussen de 3 en 5 dagen mee kan doen. Afhankelijk van de behoefte van je newborn. Koop je in de toekomst een voordeelverpakking Kruidvat eigen merk luiers. Dan betaal je nog maar €13,99 voor 112 luiers. Dat is ruim €0,13 per luier. Dat is wel heel erg goedkoop. Daarom stopt Kruidvat een pak luiers in de shopper zodat je kunt testen of de luiers van Kruidvat iets voor jou en je kindje zijn.


   In het kort :
  • Volwaardig pak luiers 20 stuks voor newborns.

  Gratis Kruidvat eigen merk billendoekjes

 7. Kruidvat eigen merk billendoekjes :
 8. Ook met de billendoekjes is het de bedoeling om jou kennis te laten maken met het brede assortiment dat Kruidvat pasgeborene biedt. De billendoekjes koop je al in een voordeelverpakking 12 x 80 stuks voor €13,99 en soms is er een aanbieding dat wanneer je drie van deze dozen met billendoekjes koopt je nog maar 30 euro kwijt bent. Dit is in vergelijking met Zwitsal bijna 1/3 van de prijs. Bevallen de gratis billendoekjes dan zou dit wellicht je vaste merk kunnen worden. Het pakket dat in de babytas zit kost los €0,99.


   In het kort :
  • Billendoekjes Lotion los pakketje.

 9. Kruidvat eigen merk 2 in 1 wasgel :
 10. De 2 in 1 wasgel is speciaal voor baby's gemaakt en hun tere huidje maar vooral ook dat het niet prikt in de oogjes. Deze wasgel die zeepvrij is kan je gerust gebruiken en zal de babyoogjes ontzien. Verrijkt met olie van katoen verzorgt het je baby van top tot teen. Ook kan je er babyhaartjes mee wassen.


   In het kort :
  • Zeepvrij ph-neutrale wasgel 2 in 1.

 11. Samengevat :
 12. Deze babytas is absoluut de moeite waard om aan te vragen en op te halen. De babyproducten die er in zitten zijn allemaal van Kruidvat eigen merk dat het uitproberen van de producten laagdrempelig houdt. Bevallen de babyspullen dan heeft Kruidvat er een klant bij. Maar ook jij profiteert van heel voordelige prijzen. Samen met je voordeelkaart spaar je voor nog meer voordeel en gratis producten. Ook dat doet de Kruidvat er gewoon bij. Ons advies aan aanstaande ouders. Een babytas die je gerust kunt aanvragen met hoogwaardige voordeel artikelen.


   In het kort :
  • Gratis Kruidvat babyproducten uitproberen.

Vraag en antwoord blije doos

Wanneer haal je de Kruidvat babytas op?

krijg je nog meer voordeel van de Kruidvat?


Zoek en vind meer baby-info

Gratis babydozen aanvragen
Alle Babydozen.net van NL staan hier!
Gratis babyspullen aanvragen
Terug naar alle gratis babyspullen!


Nog meer babydozen en gratis babyspullen

Gratis ZwangerBox voor Zwangeren Zwangerdoos
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis BabyBox voor ouders! Gratis babydoos
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis blije doos Wij babypakket
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis Kruidvat BabyTas voor Mama
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.
Gratis Hoogvliet babydoos aanvragen
Informatie op Gratis-babyspullen.nl.